Sulje
Gustave Lorentz Cuvée Asperges

Gustave Lorentz Cuvée des Asperges

Parsan paras ystävä!

Parsakauden täsmäviini! Sopii hyvin myös muille kasvisruoille sekä kevyille kala-aterioille. Pinot Auxerrois antaa viiniin rakennetta, kun taas Pinot Blancissa korostuu raikkaus ja hapokkuus. Kokonaisuus on kuiva, miellyttävän hapokas, puhtaan hedelmäinen ja aavistuksen kukkainen.

Viinin valmistus: Viini on valmistettu terästankissa raikkaan hedelmäisyyden takaamiseksi.

Kasvuympäristö: Rypäleet on poimittu Bergheimin alueelta keski-Alsacesta.

Väri: Kalpean vaalean keltainen.

Tuoksu: Puhtaan hedelmäinen, aavistuksen kukkainen.

Maku: Kevyen mineraalinen, raikas. Aistittavissa kypsiä hedelmiä.

Ruokasuositus: Parsa, salaatit, rasvainen kala sekä kana.

Maahantuoja: Fine Brands
Maa: Ranska
Tuotantoalue: AC Alsace
Tuottaja: Gustave Lorentz
Sokeripitoisuus: 3.1 g/l
Happopitoisuus: 5.1 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Alkon tuotenumero: 947177
Rypäleet: Pinot Blanc, Pinot auxerrois
Valikoima: Alkovalikoima, Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

”Voit olla viinitekijä vain jos se on intohimosi: arvaamattomat luonnonlait, rajaton määrä työtä viinitarhoilla ja jokavuotinen työn aikaansaama jalo tulos ovat tekijöitä, jotka vaativat intohimoa ja vievät eteenpäin.”

Vuonna 1836 perustettu Gustave Lorentz on kokonaan perheomisteinen 6. sukupolvessa ja taloa johtaa tänä päivänä Georges Lorentz.

Viinitalo sijaitsee Bergheimissa Keski-Alsacessa, jossa savinen ja kalkkinen maaperä sekä aurinkoiset olosuhteet ovat otolliset korkealaatuisten ja ”gastronomisten” viinien tuotantoon.

Gustave Lorentz viljelee 33 hehtaaria kattavilla viinitarhoillaan Alsacelle tyypillisiä lajikkeita kuten Rieslingia, Gewurztramineria, Pinot Gris’tä ja Muscatia. Viinitarhoista 1,5 hehtaaria sijaitsee Alsacen pienimmällä Grand Crullä, Kanzelbergin kukkuloilla ja 12 hehtaaria Grand Cru Altenberg de Bergheimissa.

Puolet Gustave Lorentzin tarhoista on Grand Cru tarhoja ja vuodesta 2012 lähtien kaikki 33 hehtaaria ovat myös saaneet luomusertifikaatin. Viinitalon luomua edustava viinisarja on nimeltään ”Évidence”.

 

 

Tutustu tästä tuottajan omiin kotisivuihin.

Tuottajan viinivalikoimaan »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »