Sulje
Gaja PROMIS_NV

Gaja Ca’Marcanda Promis

Bolgherin tumman maaperän viini, jossa yhdistyvät Merlot- ja Syrah-rypäleiden eleganssi ja pehmeys sekä Sangiovesen hyvä rakenne. Promis-nimi viittaa lupaukseen ja toivoon koskien Bolgherin maaperää ja sen mahdollisuuteen tuottaa erinomaisia viinejä.

Tumman rubiininpunainen viini on kypsän hedelmäinen, jopa hieman hilloinen: tummaa luumua, mustaherukkaa, kuivattuja yrttejä ja kukkia. Suussa kuiva mutta kypsän hedelmäinen, täyteläinen, notkea, pehmeän tanniininen. Varsin harmoninen ja kypsytyskelpoinen.

Väri: Tumman rubiinin punainen

Tuoksu: Tummaa luumua, mustaherukkaa, kuivattuja yrttejä ja kukkia

Maku: Kuiva mutta hedelmäinen, notkea, pehmeän tanniininen

Ruokasuositus: Sekä tummat että vaaleat lihat, papulisäkkeet, kovat juustot

Maahantuoja: Fine Brands
Maa: Italia
Tuotantoalue: Toscana
Tuottaja: Gaja
Alkoholipitoisuus: 13,50 %
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Alkon tuotenumero: 901597
Rypäleet: Merlot 55%, Syrah 35%, Sangiovese 10%
Valikoima: Alkovalikoima, Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Piemontelainen Gajan viinitalo perustettiin Barbarescoon vuonna 1856 ja sen nykyinen omistaja, Angelo Gaja, on viinintekijä jo neljännessä polvessa.

Gajan viinifilosofiassa pääpaino on aina ollut jatkuvassa ja tunnontarkassa laadun vaalimisessa. Samaa linjaa vetää myös Angelo Gaja, joka on myös rohkea uudistaja ja kokeilija. Angelo Gajaa pidetään yhtenä italialaisten viinien maailmanmaineen luojista. Hän on tarhaviinien edelläkävijä Piemontessa, Barbaresco- viinit Sorì Tildin ja Sorì San Lorenzo ovat tänä päivänä loistava esimerkki Gajan Nebbiolon käsittelystä.

Gajan Piemonten viinitarhat sijaitsevat Barbarescon ja Barolon alueilla ja viinitalolla on myös Toscanassa kaksi tarhaa; Pieve Santa Restituta Montalcinossa ja Ca’Marcanda Bolgherissa. Guido Rivella on viinintekijänä kaikilla tiloilla.

Tutustu tästä tuottajan omiin kotisivuihin.

Tuottajan viinivalikoimaan »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »