Sulje
curios_xarelo_2016_low_res

Curios Xarel-lo

Puhtaan hedelmäinen ja raikas luomuviini.

Viinin valmistus: Kuorikäyminen kylmässä ennen puristamista. 19 päivän alkoholikäyminen16 asteessa. Kevyesti kirkastettu ja suodatettu ennen pullotusta.

Kasvuympäristö: Köynnökset on istutettu vuonna 1986 350 metrin korkeuteen. Maaperä on kalkkipitoista savimaata, jossa on vain vähän ravinteita. Rypäleet on käsin korjattu

Väri: Kalpean keltainen

Tuoksu: Raikas hedelmäinen

Maku: Suoraviivainen ja puhdasarominen

Ruokasuositus: Kevyiden aterioiden kumppani, mm. salaateille.

Maa: Espanja
Alkoholipitoisuus: 12,5
Sokeripitoisuus: 4,4
Happopitoisuus: 3,5
Pullokoko: 0.75
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Rypäleet: Xarel-lo
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Serena perhe on valmistanut Montelvinissä viiniä jo yli 130 vuotta, viiden sukupolven ajan. Vihreät niityt, viinitilat sekä kivinen maasto ovat tyypillisintä maisemaa Asolossa – ”City of Hundreds Horizons”. Alueella kasvaa oliivi- ja sypressipuita ja niitä ympäröivät upeat viinitilat. Alue on tunnettu Proseccoistaan, jota siellä valmistetaan perinteisellä menetelmällä.

 

Tutustu tuottajan omiin kotisivuihin täältä.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »