Sulje
crémant rosé

Crémant Rosé

Sampanjametodilla valmistettu rosé-kuohuva on valmistettu puhtaasti Alsacen Pinot Noir- rypäleistä.

 

Kasvuympäristö: Rypäleet on korjattu Bergheimin ympäristöstä Keski-Alsacesta.

Väri: Kuulas punainen

Tuoksu: Herkullisen punamarjaisa tuoksu, mm. vadelmaa ja hiven punaherukkaa.

Maku: Runsaan marjaisesta tuoksustaan huolimatta viini on kuiva. Puhdasarominen maku ja miellyttävä hapokkuus.

Ruokasuositus: Aperitiivina, punaisia marjoja sisältävien jälkiruokien parina, Millefeuillen tai Bavarois'n parina.

Maahantuoja: Fine Brands
Maa: AC Alsace
Tuottaja: Gustave Lorentz
Alkoholipitoisuus: 12
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Pinot Noir
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

”Voit olla viinitekijä vain jos se on intohimosi: arvaamattomat luonnonlait, rajaton määrä työtä viinitarhoilla ja jokavuotinen työn aikaansaama jalo tulos ovat tekijöitä, jotka vaativat intohimoa ja vievät eteenpäin.”

Vuonna 1836 perustettu Gustave Lorentz on kokonaan perheomisteinen 6. sukupolvessa ja taloa johtaa tänä päivänä Georges Lorentz.

Viinitalo sijaitsee Bergheimissa Keski-Alsacessa, jossa savinen ja kalkkinen maaperä sekä aurinkoiset olosuhteet ovat otolliset korkealaatuisten ja ”gastronomisten” viinien tuotantoon.

Gustave Lorentz viljelee 33 hehtaaria kattavilla viinitarhoillaan Alsacelle tyypillisiä lajikkeita kuten Rieslingia, Gewurztramineria, Pinot Gris’tä ja Muscatia. Viinitarhoista 1,5 hehtaaria sijaitsee Alsacen pienimmällä Grand Crullä, Kanzelbergin kukkuloilla ja 12 hehtaaria Grand Cru Altenberg de Bergheimissa.

Puolet Gustave Lorentzin tarhoista on Grand Cru tarhoja ja vuodesta 2012 lähtien kaikki 33 hehtaaria ovat myös saaneet luomusertifikaatin. Viinitalon luomua edustava viinisarja on nimeltään ”Évidence”.

 

 

Tutustu tästä tuottajan omiin kotisivuihin.

Tuottajan viinivalikoimaan »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »