Sulje
BAIGORRI CRIANZA_fblan_low_crop

Baigorri Crianza

Riojan alueelta tuleva elegantti ja silkkisen pehmeä punaviini, joka on kypsynyt 12 kuukautta tammitynnyrissä. Viinissä löytyy mausteisuutta sekä tummien hedelmien aromeja. Sopii hyvin erityisesti vaalean lihan, kasivuruokien sekä tapaksien kanssa nautittavaksi.

Väri: Syvän kirsikan punainen.

Tuoksu: Tummien rypäleiden aromeja sekä mausteisuutta.

Maku: Elegantti sekä pehmeä. PItkä miellyttävä jälkimaku.

Ruokasuositus: Sopii hyvin valkoiselle lihalle, kuten kanalle ja ankalle. Kasvisruoat, tapakset sekä kypsytetyt juustot.

Maahantuoja: Fine Brands
Maa: Espanja
Tuotantoalue: DO Rioja
Tuottaja: Baigorri
Alkoholipitoisuus: 14.5 %
Happopitoisuus: 4.9 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Tempranillo 90%, 10% muita rypäleitä.
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Bodegas Baigorri on kuuluisa paitsi viineistään, myös uniikista viinikellaristaan, joka sulautuu täydellisesti ympäristöönsä. Se on suunniteltu niin, että viininvalmistus on mahdollisimman luonnonmukaista. Viinit valmistetaan ja kypsytetään  30 metrin syvyydessä maan alla ja kaikki tapahtuu painovoimaa hyväksi käyttäen.  Moderni arkkitehtuuri  yhdistettynä Rioja Alavesassa sijaitsevien tarhojen  luonnonmukaiseen viljelyyn ja tarkkaan tarhojen ja rypäleiden valikointiin saa aikaan ainutlaatuiset viinit, jotka ilmentävät modernia Riojaa parhaimmillaan.

 

Tutustu tästä tuottajan omiin kotisivuihin.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »